Cryptomunten in geld laten uitbetalen bij Bitvavo

De cryptocurrency exchange Bitvavo biedt gebruikers de mogelijkheid om cryptomunten te kopen. Je hoeft helemaal geen kennis te hebben, want het gemakkelijke platform is ongekend laagdrempelig. Je kan geld investeren en die op een later moment weer verkopen. Het doel is natuurlijk om een mooie winst te maken over jouw investering. Je kan op ieder moment de cryptocurrency van de hand doen en omwisselen voor euro’s. Het geldbedrag staat binnen 48 uur op jouw bankrekening, maar normaliter gaat het een stuk sneller. Hieronder leggen wij uit hoe jij met gemak een uitbetaling kan aanvragen bij Bitvavo.
Bankrekening toevoegen

Je hebt een investering gedaan en het is nu tijd om jouw winst te pakken. Het is mogelijk om alle munten te verkopen, maar ook een deel van jouw portfolio. Het is niet noodzakelijk al echt alles te verkopen. Je wilt het geld op jouw bankrekening zien verschijnen. Je moet wel eerst nog even jouw bankrekening toevoegen aan jouw account. Log in op jouw Bitvavo-account en klik op de knop ‘Verificatie’. Je ziet meteen of jouw rekening wellicht al is gekoppeld, dan hoef jij verder niets te doen. Ga naar instellingen om dat gemakkelijk te checken bij Bitvavo.

Cryptovaluta verkopen

Je moet natuurlijk wel euro’s op jouw account hebben staan om een uitbetaling te kunnen aanvragen. Ga naar jouw account, klik op de cryptomunt die jij wilt verkopen en klik dan ook op de knop ‘Verkopen’. Alles staat overzichtelijk en duidelijk aangegeven, dus dat zal geen enkel probleem zijn. Je kan vervolgens zelf bepalen hoeveel munten jij wilt verkopen. Er zal duidelijk worden aangegeven hoeveel euro’s jij daarvoor kan krijgen. Voltooi de verkoop en de euro’s verschijnen meteen op jouw Bitvavo-account.
Uitbetaling aanvragen

Je kan op het dashboard zien hoeveel euro’s er op jouw account staan. Het is mogelijk om bij ‘tegoed’ het bedrag te kunnen zien. Klik op ‘Tegoed opnemen’ om een uitbetaling aan te vragen. Bepaal het uitbetalingsbedrag, check het bankrekeningnummer en voltooi de uitbetaling. Het geldbedrag verschijnt binnen een termijn van 48 uur op jouw bankrekening. Let op, normaliter staat het bedrag al de volgende dag op jouw rekening. De uitbetalingen in het weekend kunnen langer duren. Bitvavo maakt alleen bedragen over op de doordeweekse dagen.

1000 euro zonder transactiekosten

De cryptocurrency exchange Bitvavo heeft voor nieuwe leden nog een interessante promotie klaarstaan. Als jij nog geen account hebt bij de exchange, dan kan je profiteren van deze actie. De eerste 1000 euro aan transacties zijn gratis, je hoeft dus geen transactiekosten te betalen. Je kan op die manier een hogere winst maken over jouw investering.

bitvavo