Top 3 cryptomunten om te minen

Cryptomunten kan jij eenvoudig kopen bij één van de crypto exchanges of brokers. Er zijn alleen ook liefhebbers die liever gaan minen. Het minen van cryptomunten is tegenwoordig best eenvoudig, zolang je geen Bitcoin gaat minen. Je kan op een smartphone en een tablet zelfs aan de slag gaan. De mogelijkheden zijn dan wat beperkter, maar het is niet onmogelijk. De beste optie is minen op een degelijke computer met de juiste software. Het minen van de bekendste munten is vrijwel onmogelijk geworden en dat komt door de enorme concurrentie. Gelukkig zijn er ook nog tal van andere cryptomunten die een stuk eenvoudiger te minen zijn. Daarom hebben wij hieronder een top 3 genoteerd:Nummer 1: Monero

De Monero (XMR) is een relatief bekende cryptomunt. Dat komt voornamelijk doordat het project de focus legt op de anonimiteit van de gebruiker. In de hedendaagse wereld is privacy belangrijk, zeker als het om geld gaat. Het fijne is dat jij de Monero ook succesvol kan minen op een simpele laptop. Vanzelfsprekend is minen op een professionele computer een stuk effectiever, maar er zijn mogelijkheden.

Nummer 2: Sumokoin

De Sumokoin (SUMO) bestaat pas enkele jaren en kent een waarde van rond de 0,08 euro per stuk. De munt is nog jong en daardoor ook nog eenvoudig te minen. Net zoals bij de Monero gaat de aandacht van het cryptoproject uit naar privacy. Er zijn verschillende manieren waarop de Sumokoin geminet kan worden door de liefhebbers. Het is mogelijk om een leuk extra zakcentje te verdienen met het minen van de Sumokoin.Nummer 3: Verge

De Verge is één van de populairste cryptomunten om te minen en dat heeft enkele goede redenen. Het project staat hoog aangeschreven en heeft veel pluspunten. De snelle transacties, de enorme volumes en de lage kosten maken van de Verge een top munt. De concurrentie is al wat heviger, maar het is zeker mogelijk om de Verge succesvol te minen.Wat kan ik verdienen met minen?

Het minen van cryptocurrency is niet gratis, hoewel veel mensen dat wel denken. Je hebt namelijk een degelijke computer nodig om succesvol te zijn in deze wereld. Het is ook mogelijk om te minen op een smartphone, maar ook dat is niet kosteloos. Minen kost namelijk veel stroom en die rekening krijg jij pas later. Daarnaast staat de koers van de cryptomunt niet vast en kan de waarde ook flink dalen. Gelukkig kan het ook de goede kant opgaan en dan stijgt de waarde van de munt. Er zijn miners die duizenden euro’s per maand mogen bijschrijven. De beginners zullen zich in de beginfase tevreden moeten stellen met enkele tientjes. Desondanks is het een leuke manier om een extra zakcentje te verdienen.

bitvavo