Waar koop je en verkoop je cryptomunten?

Litebit


Litebit is het platform waarop handelen in crypto veilig, eenvoudig en persoonlijk is. Ze ondersteunen je bij het kopen, verkopen en beheren van je crypto. Het streven van Litebit is het meest klantvriendelijke en betrouwbare platform te zijn in Europa.Met de LiteBit app kun je op een snelle, veilige en gemakkelijke manier Bitcoin en meer dan 40+ andere crypto kopen, verkopen en verhandelen. Bewaar jouw cryptocurrency veilig in jouw eigen LiteBit wallet en blijf altijd up-to-date met de laatste marktupdates.

LiteBit is begonnen als start-up door twee crypto-enthousiasten en oprichters. Hun missie was om crypto trading eenvoudig te maken. De eerste vermelde munt was Litecoin, gevolgd door Bitcoin.

Het LiteBit team is inmiddels uitgebreid tot 50 professionals. In 2019 en 2020 wonnen ze de award ‘Beste Crypto Broker’.


Klik hier voor meer informatie

Bitvavo


Het Bitvavo platform werd gelanceerd in 2018, met als doel om de kloof tussen traditionele valuta en digitale valuta te overbruggen. Een ambitieus, op ontwikkeling gericht team, gevestigd in Amsterdam, werkt voortdurend aan het verbeteren en uitbreiden van het Bitvavo platform.

Bij Bitvavo gaan traditie en innovatie hand in hand. We leren van het verleden en kijken naar de toekomst. Deze aanpak stelt ons in staat nieuwe wegen in te slaan terwijl we de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van ons platform garanderen.Medewerkers van Bitvavo worden zorgvuldig gekozen en geselecteerd op hun professionele vaardigheden, maar ook op hun sociale vaardigheden. We streven naar een bedrijf met enthousiaste medewerkers die ervan genieten hun vak te beoefenen en te perfectioneren. Samen geloven we in het vermogen om elk obstakel op ons pad te overwinnen.


Klik hier voor meer informatie